• Deschide fereastra
 • spre lumea calității
< Cum alegem ferestrele ? 17 Ani pe Piața Internațională
Cum alegem ferestrele ?
Cum alegem ferestrele ?

  » Ferestrele unei case nu trebuie sa fie o investitie periodica. Incercati sa cautati cel mai bun producator de ferestre astfel incat investitia voastra sa fie una pe termen lung. Ganditi-va ca cele mai mari pierderi de caldura dintr-o casa se realizeaza prin ferestre. De aceea achizitia unor ferestre de calitate va vor aduce satisfactii in timp, atat din punct de vedere al duratei mari de viata a acestora cat si a reducerii costurilor de incalzire.

  » Un criteriu de selectare a producatorului de ferestre ar fi in primul rand vechimea acestuia pe piata de productie si reputatia acestuia in randul beneficiarilor.

  » Pentru ca cele mai uzitate ferestre la noi in tara sunt ferestrele termopan, mai exact fereastra cu tamplarie PVC si geam termopan, va vom preciza cateva detalii de luat in calcul:
  - daca vorbim despre profilul tamplariei este foarte importanta si grosimea peretelui de plastic, care poate varia intre 2,5 si 4mm;
  - culoarea tamplariei poate varia in functie de gusturile fiecaruia, albul fiind cel mai ieftin;
  - tamplaria din PVC poate fi cu 3,4, 5, 6 camere de aer la 
  interior, cu cat tamplaria are mai multe camere cu atat este mai buna din punct de vedere izolator;
  - o importanta deosebita o are si profilul metalic din interiorul tamplariei ce are rol de armatura, acesta trebuind sa aiba de la 1,2 mm si sa fie prezent pe tot perimetrul tamplariei;
  - un element foarte important de luat in calcul in functionalitatea corecta si durata de viata a ferestrei este feroneria, mai exact elementele de inchidere si securitate a ferestrelor. Degeaba avem ferestre bune daca nu se inchid corect si raman lufturi pe unde va intra aerul de afara. Intrebati producatorul la cate deschideri mecanice este garantata feroneria si nu alegeti sub 40.000 de deschideri;
  - pentru ca cea mai mare suprafata dintr-o ferestra o reprezinta sticla, trebuie sa acordam o importanta deosebita la alegerea acesteia. Geamul poate fi format din 2 sau 3 sticle, (Low-E, 4 Season, etc.) 
  - nu un ultim criteriu este cel al banilor, pretul fiind influentat nu doar de calitate cat si de aspect si forma. Ferestrele cu tamplarie color si forme mai deosebite, gen pe rotund sau arcade, vor influenta cu plus pretul de achizitie.

  » Daca ati ales un furnizor si vreti sa dati comanda de ferestre, va recomand sa nu luati voi masurile pentru geamuri si sa lasati pe cei ce le vor executa sa ia dimensiunile cu abaterile corecte.

  » Oricat de bune ar fi ferestrele pe care doriti sa le achizitionati, de buna functionare a acestora conteaza in mare masura si un montaj corect.

  Oricat de exigente sunt gusturile clientilor nostri, reusim sa le facem fata, deoarece practicam cele mai bune preturi la o calitate fara concurenta !