• Deschide fereastra
  • spre lumea calității
Accesorii 17 Ani pe Piața Internațională

Cea mai larga gama de accesorii

În funcție de nevoi sau preferințe de design vă oferim cea mai buna îndrumare în alegerea accesoriilor, pentru sporirea confortului DVS.

Economie - fie vara, fie iarna

4S Four Seazons

Cu 4S Four Seazons te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp.

Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar reflexivitatea asigură un nivel confortabil de intimitate.

PRIMĂVARA

Cu 4S Four Seazons capriciile vremii nu mai contează.

În această perioadă a anului, vitrajele izolante care au 4S Four Seazons asigură un confort sporit – izolaţia termică asigură temperatura ideală indiferent de schimbările vremii.

VARA

Datorită funcţiei sale de control solar 4S Four Seazons reflectă de două ori mai multă energie solară decât un vitraj dublu obişnuit, fără a mai fi nevoie de o protecţie solară suplimentară.

O temperatură ideală – confortul şi răcoarea sunt asigurate chiar şi înzilele caniculare.

Costuri de climatizare mai mici – limitarea cantităţii de energie solară care pătrunde în casă diminuează nevoia de utilizare a aerului condiţionat.

TOAMNA

Cu 4S Four Seazons tranziţia către anotimpul rece devine insesisabilă.

Reducerea costurilor – sunt suprimate costurile premature pentru încălzire.

IARNA

Vitrajul cu 4S Four Seazons oferă o izolaţie de 3 ori mai mare decât cea a unui vitraj dublu obişnuit, avantajele fiind evidente:

- Căldură şi confort – se diminuează pierderile de căldură şi se reduce semnificativ zona rece de disconfort din apropierea ferestrelor.

- Economii semnificative – o izolare termică eficientă înseamnă un consum redus de energie.

LOW-E

Sticla cu emisivitate redusa. Este o sticla clara, transparent pe care se aplica o pelicula de grosime microscopic dintr-un oxid de metal. Acest film permite trecere a luminii dar blocheaza evacuarea caldurii prin sticla, reducand astfel pierderea de caldura.

Importanta geamului de tip Low-E

Principiul geamului LOW-E este simplu: o foaie de geam pierde 90% din caldura; pe cand doua foi de geam care alcatuiesc geamul termoizolat or pierd 50 %.

O foaie de sticla obisnuita groasa de 4 mm transfera 90% din caldura, deci are o pierdere foarte mare, coeficientul de transfer termic fiind k=5,4 W/mpK.

Un geam termopan cu etansare dubla, alcatuit din doua foi de sticla cu grosimea de 4 mm fiecare, având un cadru din bagheta-distantier de aluminiu de 16 mm umpluta cu silica gel si un cordon de butilextrudat aplicat pe laturile baghetei, menit sa constituie o bariera impotriva vaporilor de apa, are coeficientul de transfer termick = 2,8 W/mpK.

Un geam termoizolator format din doua foi de sticla, una normala iar cealalta cu depunere Low-E (low emisivity - emisivitate scazuta), are coeficientul k=1,4 W/mpK.

Ornament

Transparent, translucid sau opac, geamul ornament poate oferi o abundență de desene, culori și texturi care pot adăuga stil și moderniza o încăpere.

Sticla este un material ideal pentru a transforma un interior. Disponibil într-o gamă largă și având efecte, texture și culori diferite, vă permite sa creați aspectul potrivit în orice încăpere. Geamul termopan cu sticlă ornamentală se realizeaza într-o multitudine de variante (sticla ornament poate fi de diferite modele si culori, iar a doua foaie din unitatea de termopan poate fi clară, colorată, reflexivă, antiefracție, low-E).

Tonat

Este destinat in special lucrarilor de exterior dand o nota distinctive acestora..

Geamul colorat in masa absoarbe o mare cantitate de energie solara, impiedicand astfel patrunderea ei excesiva in interior. Nuanta culorii este intr-o mare masura influentata de grosimea geamului. De aceea, se recomanda folosirea unei singure grosimi de geam pentru intreaga suprafata cu geamuri puse.

Se caracterizeaza prin: efectul colorat atat in interior cat si in exterior; reflexia slaba a luminii; protectia impotriva radiatiei solare prin absorbtia energiei solare. Sticla colorata (bronz, gri, verde, albastru inchis) se obtine prin adaugarea unor oxizi metalici in masa sticloasa in timpul topirii.

 

Sticla colorata in masa se poate folosi la fata de realizate in intregime din sticla, la usirea lizate complet din sticla, la pereti despartitori, la balustrade, etc.