• Deschide fereastra
  • spre lumea calității
Accesorii 17 Ani pe Piața Internațională

Cea mai larga gama de accesorii

În funcție de nevoi sau preferințe de design vă oferim cea mai buna îndrumare în alegerea accesoriilor, pentru sporirea confortului DVS.

GLAFURI INTERIOARE

Pervazurile sunt disponibile într-o gamă completă de culori şi lăţimi. Ca pacea sortate sunt prevazute pentru extremităţi.

Avantaje:

- Durabilitate
- Uşor de montat
- Rezistenţă la zgîrieturi
- Se pot spăla
- Nu ard
- Reciclabile
 

Pervazul ferestrei din PVC împiedică pătrunderea de frig in camera din afara si, invers, scurgeri de căldură din interior. Acest element constructiv simplifică considerabil procesul de deservire a ferestrei (în cazul ferestrelor de spălat, de deschidere şi închidere traversele şi fantele, suspendate perdele şi aşa mai departe). În cele din urmă, pervazul ferestrei şi serveşte ca un decor funcţional al casei - aici puteţi seta ghivece de flori, suveniruri si alte detalii plăcută şiutilă.

PERVAZURI DANKE

Stabilitate termica excelenta: Etaj prag nu suferă în contact pe termen scurt, cu preparate calde.
Practic și ușurința de îngrijire: spre deosebire de glafuri convenționale, cu o suprafata aspra, cu acoperire acrilică buna DANKE nu are pori, în care înfundate praf. Prin urmare, grija pentru ei nu necesită utilizarea de agenți de curățare și durează doar câteva secunde.
Garanție 10 ani dată de fabrica: .în caz de necesitate, expertul nostru se duce imediat la obiectul de a studia situați ași să acționeze pe baza cărora plătit pentru lucrările de restaurare Astfel de reprezentanți ai planta este în fiecare regiune.